műszaki mentés

2021.09.29. 14:09

Gázvezetéket vágott át egy munkagép Orosházán

Kedden közúti balesethez és műszaki mentésekhez riasztották a tűzoltókat.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Egy felújítás alatt lévő családi ház födém részét borító fóliát bontotta meg a szél kedden délelőtt Mezőkovácsházán, a Táncsics Mihály utcában. A mezőkovácsházi hivatásos tűzoltók a tulajdonos által biztosított új fóliát segítettek elhelyezni az épületen, megakadályozva ezzel a további beázásokat.

Gázvezetéket vágott egy munkagép Orosházán, a Kettőssánc tér közelében. A megsérült vezetéken nagy mennyiségű gáz áramlott a szabadba. A helyi hivatásos tűzoltók védősugárral és biztonsági zóna kijelölésével a terület biztosították, majd ezzel egyidejűleg felszólították a közeli ingatlanok lakóit az elzárkózásra. A gázszolgáltató szakemberei egy munkagödörben a vezetéket elszorították, majd ezt követően kijavították a meghibásodott hálózatot. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg.

Személyautó lesodródott az úttestről, majd távközlési oszlopnak csapódott késő este Békéscsaba és Csabaszabadi között a 4432-es úton. A baleset következtében egy ember súlyos sérüléseket szenvedett, ő a járművét önerejéből nem volt képes elhagyni, az autó másik utasa könnyű sérülésekkel hagyta el a megroncsolódott gépkocsit. A békéscsabai hivatásos tűzoltók a kocsi áramtalanításával egy időben a sérült személy kiemelésében nyújtott segítséget a mentőszolgálat munkatársainak. A mentőszolgálat a baleset súlyos sérültjét kórházba szállította.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában