Szeméremsértés

2021.09.14. 07:34

A csabai ligetben, a játszótér mögött végzett önkielégítést a férfi

Szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség, és vádiratában ez esetben is próbára bocsátás intézkedés alkalmazására tett indítványt egy 42 éves büntetlen előéletű békéscsabai férfi ellen – tájékoztatta hírportálunkat a Békés Megyei Főügyészség.

P. G.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A férfi idén július 9-én 10 óra körüli időben a békéscsabai Széchenyi ligetbe ment, ahol a játszótér mögötti részen, a kerékpárutak melletti bokros területen a nemi szervét elővette és önkielégítést végzett. Cselekményét azt követően is folytatta, hogy észrevette, tőle körülbelül 60 méterre egy nő piknikezik a füvön a gyermekével, és látja őt; továbbra is térdig letolt nadrággal – nemi vágyának kielégítése céljából – a nemi szervét szeméremsértő módon mutogatta, miközben önkielégítést végzett. A gyermek nem észlelte a cselekményt, a nő azonban összepakolt és gyermekével együtt távozott, majd értesítette a rendőrséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában