ittas vezetés

2021.07.16. 10:14

Nem tudott kereket oldani a csabai sofőr

Ittasan, jogosítvány nélkül vezetett egy férfi még májusban Békéscsabán. Amikor a rendőrök le akarták állítani, gázt adott, majd közlekedési táblának és fának ütközött. A baleset után elfutott, de elfogták. A rendőrség az ügyének vizsgálatát befejezte.

beol.hu

Békéscsabán, a Thurzó utcában május 2-án 19 óra 30 perc körül a rendőrök le akartak állítani egy személygépkocsit, amelyet egy járművezetéstől korábban eltiltott férfi vezetett – olvasható a police.hu oldalon.

A férfi azonban, amikor meglátta a rendőrautót gyorsított, majd a Szőlő utcában nekiütközött egy sebességkorlátozó táblának, egy elosztószekrénynek, és végül nekiment egy fának. A férfi a baleset után kiszállt az autóból, elfutott, de a rendőrök az Árpád soron elfogták és a könnyű sérüléseinek ellátása után előállították.

Fotók: police.hu

Az igazságügyi szakértői vizsgálat igazolta, hogy a baleset idején ittas volt, a Békéscsabai Rendőrkapitányság ezért büntetőeljárást indított ellene.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait szerdán továbbította az ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában