kéményen ragadt

2021.05.18. 15:04

Cicát mentettek a tűzoltók Gyulán

Vasárnap kapták a gyulai tűzoltók a hívást, hogy egy macska a tetőn ragadt.

A Gyulai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságra érkezett vasárnap a hívás, hogy egy macska az egyik ház kéményén fent ragadt, nem tud lejönni.

A kiérkező egység létra segítségével a melléképületen át a házi kedvencet lementették, a tulajdonosnak átadták, az orvosi kezelésről a tulajdonos gondoskodik – tájékoztatta hírportálunkat a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A cica gazdája Facebookon köszönte meg a tűzoltók segítségét:

„Hálás köszönet a Gyulai Tűzoltóság munkatársainak, szomszédainknak, hogy a mai napon segítséget nyújtottak Minci cicánk lemenekítésében. Két órán keresztül próbáltuk lecsalogatni a tetőről, de bestresszelt szegény, és nem mert elindulni. A Tűzoltóságnak már nem feladata a cicák mentése, de jelen helyzetben kijöttek, és csak az ő segítségükkel tudtuk lehozni a közel 7 méteres magasságból Mincikét. Emberségből, segítségnyújtásból, kedvességből, profizmusból csillagos ötöst érdemelnek! Örömmel tölt el, hogy ilyen EMBEREKRE számíthatunk, ha baj van!”

Fotók: bekes.katasztrofavedelem.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában