kék hírek

2021.03.25. 10:22

Rendőröket kellett hívni a csabai gyorsétterembe

Kondoroson szabálysértés, Békéscsabán garázdaság, Szabadkígyóson pedig egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés szerdán.

beol.hu

A Szarvasi Rendőrkapitányság szerdán szabálysértési őrizetbe vett egy gádorosi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban a járművezetéstől eltiltotta. A rendőrök 15 óra 45 perc körül Kondoroson, a Szénási úton igazoltatták. A rendőrkapitányság munkatársai a 19 éves fiatal férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Garázdaság gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök ugyanezen a napon 19 óra 30 perc körül Békéscsabán, egy gyorsétteremben. Egy férfi, miután kiszolgálták őt, nem akart távozni, hanem leült az egyik asztalhoz. Az üzlet alkalmazottai megkérték, hogy ne ott fogyassza el a vásárolt ételt, mire a 22 éves férfi szétdobálta, amit vett, majd az egyik dolgozót mellkason ütötte. A rendőrök a férfit előállították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei ugyancsak szerdán 8 óra 45 perc körül Szabadkígyóson, a József Attila utcában ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak vezetőjét. A járművön egy másik kocsira kiadott rendszám volt. Az 52 éves újkígyósi férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Békés megyében ezen a napon személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában