kék hírek

2021.03.31. 09:00

Megverte az udvarlót az orosházi apa

Elfogtak egy körözött férfit Békésen, egy Orosháza melletti tanyán pedig összeszólalkozott lánya barátjával egy apa – a nap megyei rendőrségi hírei.

beol.hu

Rosszul lett és elesett egy férfi kedden délelőtt Békésen, a Jantyik Mátyás utcában. Éppen fel akart ülni a kerékpárjára, amikor megszédült. Egy járókelő hívta a 112-es segélyhívót, a bejelentés után a mentők és a rendőrök is rövid idő alatt megérkeztek a helyszínre. A mentők a férfit kórházba vitték – olvasható a police.hu közleményében.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei ugyanezen a napon 11 óra 15 perc körül Békésen, a Bihari utcában elfogtak egy férfit, aki ellen a Veszprémi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 25 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Orosháza külterületén, egy tanyában 15 óra körül egy férfi szóváltásba keveredett a lánya barátjával, majd a vita tettlegességig fajult, az apa többször megütötte a férfit. Az elsődleges információk szerint a dulakodásban egyik fél sem sérült meg, az apa ellen a rendőrség szabálysértési eljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában