Galériával / videóval /frissítve

2021.03.11. 16:40

Kisbusz és személyautó ütközött a 44-esen, hárman súlyosan megsérültek

Összeütközött egy kisteherautó és egy személyautó a 44-es főút 135-ös kilométerénél, a Gyulát elkerülő szakaszon, az újkígyósi elágazásnál csütörtökön.

beol.hu

20210311 Gyula Hármas karambol Gyula külterületén fotó Bencsik Ádám Békés Megyei Hírlap

Fotó: BENCSIK ADAM

A kisteherautó az ütközés következtében kigyulladt. A város hivatásos tűzoltói megkezdték a jármű oltását, és feszítővágóval egy ember kiszabadítását az egyik járműből – írja a katasztrófavédelem.

Lipták András r. hadnagy, sajtóreferens megerősítette hírportálunknak a történteket. A rendőrséghez 15 óra 50 perc körül érkezett a bejelentés, mely szerint a 44-es főúton egy kisbusz nem kapott elsőbbséget, így ütközött egy személyautóval.

/Fotók: Bencsik Ádám/

Az elsődleges információk szerint a balesetben három személy súlyosan megsérült. Az elkerülő út érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Gyula belvárosa felé, illetve a Kétegyházi úti körforgalom irányába terelik.

A videó megtekintéséhez kattintson a képre.

 

Frissítve:

A forgalom 19 óra 30 perctől mindkét sávon zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában