ügyészségi hírek

2020.11.06. 15:27

Dohánybolt előtt fogdosta magát egy berényi férfi

Szeméremsértés, illetve az emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség és felfüggesztett fogházbüntetés kiszabására tett indítványt egy büntetlen előéletű 22 éves mezőberényi férfi ellen, akit korábban az ügyészség ugyanilyen bűncselekmény miatt megrovásban részesített.

P. G.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Az érzelmileg labilis személyiségzavarban szenvedő férfi idén június 29-én délután Mezőberényből Békéscsabára utazott, ahol beült egy kávézóba, bevett két szem nyugtatót, majd megivott rá tíz üveg sört.

Ezt követően az egyik belvárosi dohánybolt előtt – nemi vágyának kielégítése céljából – a nemi szervét elővette, és szeméremsértő módon mutogatta, miközben önkielégítést végzett.

Ezen cselekménye közben beleselkedett az üzlet ablakán, és az ott eladóként dolgozó nőt nézte. A nő 23 óra után bezárta az üzletet, és autójához indult, ekkor a férfi követni kezdte. Amikor a sértett ezt észlelte, futni kezdett, beült az autóba és magára zárta azt, de a terhelt bekopogott, és arra kérte, szálljon ki az autóból, menjen vissza az üzlethez. Amikor a nő közölte, hogy hívja a rendőrséget, a férfi távozott a helyszínről.

A férfi néhány nap múlva, július 6-án este Békéscsabán, az Andrássy úton haladva két nőt kezdett el követni egy társasház bejáratáig, ahová a nők bementek. A terhelt a lépcsőházban utánuk sietett, majd az első emeleten utolérve őket jobb kezével az egyik nő ruhája alá nyúlt és a fenekét megmarkolta. A sértett kiabálni kezdett, mire a férfi elmenekült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában