Kék hírek

2020.10.20. 15:22

Üzletből és ház udvaráról is lopott egy gyomaendrődi férfi

Hétfőn Békéscsabán ittas járművezetés, Gyomaendrődön pedig lopás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

police.hu

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei hétfőn előállítottak egy gyomaendrődi férfit, aki a gyanú szerint nyáron két helyről is lopott Gyomaendrődön. Először betört egy üzletbe, ahol átkutatta a helyiséget és az egyik fiókból pénzt vett ki.

Néhány héttel később pedig bemászott egy ház udvarára, ahonnan egy lezáratlan kerékpárt hozott el. A nyomozók lopás elkövetésével gyanúsítják a 30 éves férfit és büntetőeljárást indítottak ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök hétfőn, 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Békési úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyulai férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra.

További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul vele szemben eljárás, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában