kék hírek

2020.09.09. 10:08

Ellopta a céges autót és árokba hajtott a békési férfi

Békésen, egy cég telephelyéről, kedden az esti órákban az egyik alkalmazott engedély nélkül elvitt egy kisteherautót. A járművel árokba hajtott, a balesetben senki nem sérült meg – olvasható a police.hu közleményében.

police.hu

A férfi ezután visszavitte a kistehergépkocsit a telephelyre, majd hazament. Másnap, miután a történtekről bejelentés érkezett a rendőrségre, a 20 éves békési férfit a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele miatt büntetőeljárás indult ellene.

A férfi úgy vezette a céges autót, hogy nincs jogosítványa. Emellett a rendőrök megállapították, hogy a Szeghalmi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene, ezért a fiatal férfit a rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Fotó: police.hu

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei még ugyanezen a napon előállítottak egy férfit, mert italokat lopott egy békési áruházból. A 47 éves mezőberényi férfit Köröstarcsán fogták el, majd szabálysértési őrizetbe vették, és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában