kék hírek

2020.01.05. 08:08

Volán mögé ült, pedig korábban eltiltották a vezetéstől a gyomaendrődi férfit

Gyomaendrődön szabálysértés miatt, Békéscsabán pedig körözés alapján intézkedtek szombaton a rendőrök.

police.hu

Forrás: Shutterstock illusztráció

Békés megyében, szombaton személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gyomaendrőd külterületéről, szombaton 10 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy békésszentandrási férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 30 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szombaton 10 óra 15 perc körül elfogtak egy monostorpályi férfit, akinek körözését rendelte el hivatalos személy elleni erőszak miatt a Debreceni Járásbíróság. Emellett a Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is adott ki elfogatóparancsot a 46 éves férfi ellen, mert a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök ezért Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában