kevermes

2020.01.21. 06:19

Nem járt elvonóra, ezért folytatják a kábszeres férfi bírósági tárgyalását

Egy 41 éves kevermesi férfinél két éve drogot találtak. A vádemelést egy évvel elhalasztották, hogy elvonóra menjen. Mivel ott nem jelent meg, folytatják a tárgyalást.

Kábítószer fogyasztás és birtoklás miatt emelt vádat és pénzbüntetés kiszabását indítványozta a Békési Járási Ügyészség egy 41 éves büntetett előéletű kevermesi férfival szemben. A férfi korábban kábítószerrel való visszaélés miatt is volt büntetve.

A férfi 2017. szeptember 31-ére virradó éjszaka Mezőberényben, egy diszkóban „speed”-et fogyasztott, illetőleg csekély mennyiségben tartott is magánál. A járási ügyészség a tavaly november 29-én kelt határozatával a férfival szemben a vádemelést 1 évvel elhalasztotta, mert vállalta, hogy részt vesz egy kábítószer függőséget gyógyító kezelésen, de a részvételt a férfi nem igazolta, ezért a járási ügyészség az eljárás folytatásáról határozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában