Mezőkovácsháza

2019.12.09. 15:10

Ittasan randalírozott egy férfi a vasútállmáson, vádat emeltek ellene

Személyi szabadság megsértésének bűntette és garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Battonyai Járási Ügyészség egy 39 éves román állampolgárságú férfi ellen, aki korábban szintén garázdaság elkövetése miatt állt bíróság előtt.

Forrás: Shutterstock illusztráció

A férfi július 17-én a déli órákban Mezőkovácsházán, a Felső félmajori vasútállmás várótermében ittas állapotban beszélgetést próbált kezdeményezni egy ott dolgozó nővel. A nő elzárkózott a közeledéstől és az ittas vádlottól való félelmében bement a jegykiadó helyiségbe és annak ajtaját magára zárta. A férfi rángatta az ajtó kilincsét, több alkalommal bele is rúgott az ajtóba, miközben románul kiabált.

Ezt követően egy másik nőhöz is odament, aki a váróteremben várakozott és beszélgetni akart vele. A nő félelmében ki akart menekülni a váróteremből, de a férfi beállt az ajtóba, nem engedte ki csak akkor, amikor a nő eltolta az útból, akkor meg követni kezdte a sértettet, aki egy közeli italboltban kért segítséget.

A férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartása alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen. A járási ügyészség indítványa felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására irányul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában