kék hírek

2019.08.16. 10:59

Pénztárcatolvajokat fogtak el a rendőrök

Battonyán egy nő, Gyulán egy férfi pénztárcáját lopták el. A nyomozás mindkét esetben eredményes volt, a bűncselekmények gyanúsítottjait a rendőrök elfogták.

police.hu

Ellopták egy nő pénztárcáját szerdán Battonyán. A nő egy boltban vásárolt, majd miután fizetett és kiment az üzletből, két nő lépett oda hozzá, hogy segítsenek neki kipakolni a bevásárlókocsiból. Eközben elvették tőle a pénztárcáját. A tárcában a készpénzen és iratokon kívül volt egy bankkártya is, ami mellett egy cédulán ott volt a PIN-kód. A nők még aznap este több tízezer forintot vettek le a bankkártyához tartozó számláról és vásároltak is a kártyával. Később már nem tudtak, mert a tulajdonos letiltatta.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei egy nap alatt azonosították és elfogták a két battonyai nőt. Hasonló eset történt csütörtökön Gyulán is. Egy sörözőből ellopták egy férfi pénztárcáját, amit a pulton felejtett. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 4 órán belül Gyulán, a vasútállomáson elfogták a bűncselekmény gyanúsítottját. A férfi a tárcából kivette a pénzt és a pénztárcát az iratokkal együtt az Epreskert utcában eldobta.

A battonyai lopás gyanúsítottjai ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság, a Gyulán történt esetben pedig a Gyulai Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában