kék hírek

2019.05.19. 08:37

Rosszul lett az idős férfi: járőröző rendőrök segítettek rajta

Rosszul lett férfihez hívtak mentőt, lopás gyanúsítottját fogták el és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei szombaton 10 óra 30 perc körül Békéscsabán, a piacon látták, amint egy idős férfi rosszul lett. Azonnal odamentek hozzá, felültették és közben mentőt hívtak. A mentők a 80 éves férfit kórházba vitték.

Mezőberényben, a Madách utca és a Puskin utca kereszteződésénél szombaton 12 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő mellé hajtott egy férfi, kivette a kerékpárja kosarából a táskáját, majd elhajtott. A rendőrök néhány óra alatt elfogták. Kihallgatásán kiderült, hogy egy két nappal korábban történt bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható. Akkor, szintén Mezőberényben egy lángossütő pavilont tört fel. A Békési Rendőrkapitányság a 19 éves mezőberényi férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök szombatról vasárnapra virradóan Szarvason, a Szabadság úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett ittasságot az alkoholszonda. A férfit előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában