frissítve

2019.05.25. 18:31

Egy mezőberényi családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő

Lezuhant egy motoros siklóernyő Mezőberényben. A pilóta ereszkedés közben veszítette el uralmát a jármű felett, és egy családi ház udvarába csapódott. A férfit a mentők kórházba szállították.

police.hu, P. G.

Családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő szombaton 14 óra 20 perc körül Mezőberényben. A jármű ereszkedés közben egy melléképület tetejének ütközött, majd a tetőn átbukva az udvarra csapódott.

Fotók: police.hu

A siklóernyőt vezető 57 éves mezőberényi férfi megsérült, ezért őt a mentők kórházba szállították. Felmerült a gyanúja annak, hogy a pilóta ittasan vezette a járművet. A Szeghalmi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket. A házban lakók közül senki sem sérült meg.

Frissítve:

A szemtanúk arról számoltak be, hogy motoros siklóernyő számukra meglepően alacsony szállt. Valaki úgy érzékelte, hogy a motor néha el is hallgatott, a repülő jármű pedig hol zuhanni kezdett, hol ismét emelkedett, imbolygott. Ezek után a Piknik Park utáni területen elveszett a látóhatáron. A berényiek úgy tudják, hogy Táncsics utcában érhetett földet olyan módon, hogy egy házhoz tartozó garázsnak ütközött.

Szintén a helyiek információi szerint elsőre úgy tűnt, hogy a férfi nem sérült meg nagyon súlyosan, bár nem kizárt, hogy agyrázkódást szenvedett. Először talán még azt sem akarta, hogy a mentők megvizsgálják, végül ez mégis történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában