Büntetőeljárás indult

2019.04.10. 11:25

Amit talált, mindent vitt a szomszéd

Többször lopott a szomszédjában lévő lakatlan házból egy férfi Nagykamaráson. A dolgok egy részét eladta, a többit használta vagy elégette. A rendőrség büntetőeljárást indított ellene.

police.hu

Lakatlan házból lopott egy férfi Nagykamaráson. Többször is átment a sajátjával szomszédos telken lévő házba és mindent összeszedett, amit eladhatónak vagy használhatónak gondolt.

Fotó: police.hu

Először idén januárban ruhákat lopott onnan. Februárban újra átment, kifeszítette az első lopás után lezárt ajtót és edényeket, evőeszközöket vitt el. Ezután áprilisban televíziót, szőnyegeket lopott a házból és betörte az udvaron álló személygépkocsi egyik üvegét.

A tulajdonos mindhárom alkalommal észrevette a lopást, mindig le is zárta a feltört házat, de csak a harmadik eset után, kedden tett feljelentést.

A nyomozók a férfinél tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták a lakatlan házból eltűnt dolgok egy részét, majd visszaadták azokat a tulajdonosnak.

A 26 éves férfi saját bevallása szerint a lopott tárgyak közül többet elégetett, illetve eladott. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában