lopás, orgazdaság

2019.01.26. 11:36

Medgyesegyházi házakból loptak: büntetőeljárás indult ellenük

Három férfi több esetben is vitt el medgyesegyházi házak udvaráról kerékpárt, akkumulátort, gázpalackot. A rendőrség lopással gyanúsítja őket. A lopott dolgokat az egyikük egy kétegyházi férfinak adta el, aki pénz mellett fehér, kristályos anyaggal is fizetett. Ellene orgazdaság és új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

police.hu

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság nyomozói lopás miatt hallgattak ki három férfit pénteken. A gyanú szerint a férfiak négy akkumulátort és egy kerékpárt hoztak el egy medgyesegyházi ház melléképületéből január 10-ére virradóra. Olyanok is előfordultak 2018. decembere és 2019. januárja között, hogy közülük ketten medgyesegyházi házak udvarára bemásztak, majd onnan vagy a nyitva hagyott garázsból, melléképületből kerékpárokat, gázpalackot vittek el.

Az egyik férfi csütörtökön délelőtt a rokonától lopott Medgyesegyházán. Az épületbe úgy jutott be, hogy tudta hová rejtette el a lakáskulcsot a ház tulajdonosa. Átkutatta a szobákat, ahonnan ékszereket és pénzt vett magához. A rendőrök még aznap délután elfogták a 21 éves medgyesegyházi férfit, akinél fehér kristályos anyagot is találtak. A 21 éves férfi az ellopott dolgokat egy kétegyházi férfinak adta el, aki pénz mellett fehér, kristályos anyaggal is fizetett. A rendőrök a 32 éves kétegyházi férfit orgazdaság és új pszichoaktív anyaggal visszaélés elkövetésével gyanúsítják. A medgyesegyházi férfinál talált fehér, kristályos szert a rendőrség lefoglalta és annak hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában