Rendőrségi felhívás

2018.12.01. 13:01

Megsérült egy utas: jelentkezzen, aki a buszon utazott!

A Kötegyán – Sarkad – Gyula útvonalon közlekedő autóbusz szombat reggel 6 óra 25 perckor induló, menetrend szerinti járatának utasainak segítségét kéri a rendőrség.

police.hu

A DAKK Zrt. Kötegyánból szombaton 6 óra 25 perckor induló, menetrend szerint Kötegyán – Sarkad – Gyula útvonalon közlekedő járata 7 óra körül a 4219. számú úton Sarkad felől Gyula irányába tartott. A Sarkad helységnév jelzőtáblától 1 kilométerre Gyula irányába, még a „Dobozi úti” körforgalom előtt egy közlekedési szituáció miatt az autóbusz fékezett, és a buszon az egyik utas megsérült.

A Gyulai Rendőrkapitányság a történtek körülményeinek tisztázása érdekében kéri, hogy akik az autóbuszon utaztak, jelentkezzenek!

Várják azoknak a járművezetőknek a jelentkezését is, akik a történtek időpontjában a fentiekben leírt útszakaszon közlekedtek és látták az esetet.

Bejelentést lehet tenni a Gyulai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (Gyula, Béke sugárút 51., telefonszám: 66/ 361-644).

Emellett a 112-es segélyhívószámon is a nap 24 órájában fogadják a hívásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában