kék hírek

2018.12.19. 09:37

Egy nap alatt két embert is kábítószer-fogyasztással értek tetten

Biztonsági intézkedés Gyulán, kábítószer birtoklás gyanúja miatt történt kihallgatások Mezőberényben és Békéscsabán.

police.hu

Illusztráció: Shutterstock

Gyulán, a Csabai úton, kedden 20 óra 30 perc körül egy autós felfigyelt férfira, aki a kerékpárjával együtt az árokban volt, ezért hívta a rendőrséget. Kiderült, hogy a férfi tolta a kerékpárját és elesett. Nem sérült meg, de egyedül nem tudott kijönni az árokból. A rendőrök felsegítették, majd gondoskodtak arról, hogy a hidegben ne maradjon az utcán.

Kábítószer-fogyasztókat hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök ugyanezen a napon Mezőberényben és Békéscsabán. A Mezőberényi Rendőrőrsre előállított 18 éves fiatalember az elmúlt napokban fogyasztott tiltott szert. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon kihallgatott 28 éves csorvási férfi pedig a nyomozás adatai szerint egy, már letartóztatásban lévő gerendási férfitól vásárolhatott kábítószert.

Illusztráció: Shutterstock

A gyors teszt mindkét férfinál kábítószer-fogyasztást jelzett, ezért mindkettőjük ellen kábítószert birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában