kék hírek

2018.08.04. 10:02

Fénymásolt személyivel akart átlépni a határon

Mezőberény külterületén balesetnél helyszíneltek, a méhkeréki határátkelőhelyen közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek, Kondoros közelében pedig egy eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

police.hu

Mezőberény külterületén, a 47-es számú főúton, pénteken 16 óra 30 perckor egy motorkerékpárral közlekedő férfi letért az útról és árokba hajtott. A balesetben a motor vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

Illusztráció: Shutterstock

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, pénteken, 6 óra 35 perckor kilépésre jelentkezett egy francia állampolgár. A nő az ellenőrzést végző rendőröknek egy hamis, fénymásolt személyi igazolványt adott át. A 28 éves nő ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei pénteken, 17 óra 50 perckor, Kondoros közelében megtaláltak egy lányt, akit a Gyulai Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresett. A lányt biztonságba helyezték, majd átadták a törvényes képviselőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában