elfogás

2018.08.02. 16:12

Első emeleti lakásban termesztette a vadkendert egy gyulai férfi

Gyulán elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint kábítószert árultak.

police.hu

Több fogyasztónak is adhatott el kábítószer gyanúját keltő anyagot 2018 tavaszától két férfi, akiket szerdán összehangolt akció keretében fogtak el a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály és a Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei Gyulán. Az egyik férfi belvárosi lakásában, tíz tő vadkendert, valamint növényi törmeléket találtak a rendőrök. A másik férfitól pedig alufóliába csomagolt növényi őrleményt és fehér port foglaltak le. A rendőrség a kábítószer gyanúját keltő anyagok hatóanyag tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg. Emellett a nyomozók kábítószer birtoklás vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki olyan fogyasztókat is, akik több alkalommal vásároltak kábítószert a két férfitól – írja a police.hu.

A Gyulai Rendőrkapitányság a két terjesztő, a 43 éves P. T. és a 28 éves N. E. ellen kábítószer kereskedelem, valamint termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklás bűntett gyanúja miatt indított büntetőeljárást és őrizetbe vette őket. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy milyen kapcsolatban állhattak egymással és a tőlük lefoglalt anyagokból kiknek adhattak még el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában