rendőrök versenye

2018.06.07. 13:46

Budapesti rendőrök nyerték a csapatversenyt

Háromnapos rendezvénynek adott otthont június 5. és 7. között Békés megye. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Gyulán és Békéscsabán rendezte meg a VIII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt.

police.hu

Fotó: police.hu

A program eredményhirdetését, díjátadó ünnepségét csütörtökön tartották Gyulán, az Erkel Hotelben. A versenyzők teljesítményét Szádvári József alezredes, az ORFK Baleset-megelőzési Osztályának kiemelt főreferense értékelte.

Méltatta a résztvevők és kísérőik szakmai felkészültségét, valamint elismeréssel szólt a szervezők munkájáról is. A díjakat Szádvári József alezredes, dr. Polyák Zsolt dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitánya, dr. Görgényi Ernő, Gyula város polgármestere és Hudák Pál ezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adták át.

Fotó: police.hu

A karos forgalomirányítók versenyében első helyezett lett Molnár Dávid törzsőrmester, a Budapesti Rendőr-főkapitányság versenyzője. Második helyen Tóth Tímea Rozália őrmester (Bács-Kiskun MRFK), a harmadik helyen pedig Puklér András törzszászlós (Vas MRFK) végzett. A motorkerékpárral versenyző rendőrök között Farkas Attila főtörzsőrmester, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendőre nyújtotta a legjobb teljesítményt. Második lett Sánta Szabolcs főtörzsőrmester (Zala MRFK), a harmadik helyezettnek járó díjat pedig Major Zoltán törzszászlós (Komárom-Esztergom MRFK) vehette át. A járőr-gépkocsivezetők egyéni összetett versenyének győztese a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársa, Mura-Mészáros Zoltán törzsőrmester lett. Ebben a kategóriában második helyezést ért el Zbiskó Péter főtörzszászlós (Heves MRFK), a harmadik helyen pedig Bélafalvi Péter főtörzszászlós (Győr-Moson-Sopron MRFK) végzett.

A csapatversenyt a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei nyerték. A csapat tagjai: Molnár Dávid törzsőrmester, Mura-Mészáros Zoltán törzsőrmester, Balogh Ferenc főtörzsőrmester, kísérőjük Klics Ignác főtörzszászlós. Második helyezett lett a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata, amelynek tagjai: Sugár Attila főtörzszászlós, Csala Attila főtörzszászlós és Farkas Attila főtörzsőrmester. Segítőjük, kísérőjük Nagy Tiborné alezredes volt. Harmadik helyen a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csapata végzett. Versenyzőik: Tóth Tímea Rozália őrmester, Pancza Ádám törzsőrmester és Kis Ferenc őrmester. Kísérőjük: Péliné dr. Benke Orsolya őrnagy.

Fotó: police.hu

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Polyák Zsolt dandártábornok megköszönte a zsűri munkáját, majd Gyula Város Önkormányzatának a verseny megrendezéséhez nyújtott segítségéért, támogatásáért emléklapot adományozott.

Korábban írtuk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában