garázdaság

2018.06.27. 15:11

Szidalmazta és rángatta élettársát: vádemelést javasolnak ellene

A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert a karjánál fogva rángatta élettársát, majd szidalmazta, meglökte a nő főnökét Füzesgyarmaton.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol egy férfi ellen. A 20 éves fiatalember május 31-én elment élettársa munkahelyére és összeveszett a nővel. Megfogta a karját, rángatta és azt akarta, hogy menjen vele. Amikor a telephely vezetője látta, mi történik, próbált segíteni a nőnek, de a férfi őt is szidalmazta és meglökte.

A történtek idején többen dolgoztak a telephelyen, a vezető mellett a nő három munkatársa is tanúja volt a történteknek. Az erőszakosan, megbotránkoztató módon viselkedő férfival szemben indult nyomozást a rendőrség hétfőn lezárta és a büntetőeljárás iratait vádemelési javaslattal továbbította a Szeghalmi Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában