vádemelési javaslat

2018.05.10. 14:02

Telefonon zaklatta a nőt, aki tetszett neki

Vádemelést javasol a rendőrség egy sarkadi férfi ellen, mert telefonon zaklatott egy nőt, akivel meg akart ismerkedni.

police.hu

Másfél hónap alatt több mint negyvenszer hívott fel telefonon egy sarkadi nőt, egy számára ismeretlen férfi tavaly szeptemberben. A hívó eleinte nem szólt bele a telefonba, pár másodperc hallgatás után bontotta a vonalat. Később már a nevén szólította a nőt, de ő maga nem mutatkozott be. Azt viszont többször is elmondta, hogy tetszik neki és meg akar ismerkedni vele – írja a police.hu.

Miután a nő értesítette a rendőrséget, a nyomozók rövid időn belül azonosították az ismeretlen telefonszám tulajdonosát, a 38 éves sarkadi R. Sándort. A férfi a kihallgatásán elmondta a rendőröknek, hogy egy adás-vételi ügy kapcsán egyszer találkozott a nővel, és nagyon megtetszett neki, de személyesen nem mert kezdeményezni nála. A rendőrség R. S.-t zaklatás vétség elkövetésével gyanúsítja és vádemelést javasol ellene. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az elrendelt nyomozást május 10-én, csütörtökön lezárta és a büntetőeljárás iratait továbbította a Békéscsabai Járási Ügyészségre.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában