kék hírek

2018.05.08. 09:57

Betondarabbal püfölte a munkagépet

Rongálás történt Eleken, kábítószergyanús növényekre bukkantak Kaszaperen, és lopás miatt történt rendőri intézkedés Orosházán.

police.hu

A Gyulai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és rongálás vétség miatt büntetőeljárást indított egy eleki férfi ellen. A 23 éves fiatalember vasárnap egy eleki kft. telephelyén több munkagépet összetört. Az egyiknek egy betondarabbal kitörte az ajtóüvegét. Egy másik gépet pedig a benne hagyott indítókulccsal elindított és nekiment vele a telephely kerítésének, valamint egy fémládának. A ládán műanyag kannák voltak, közülük több összetört. A férfi egy harmadik munkagéppel is elindult, de abban nem tett kárt. A rendőrök hétfőn előállították és gyanúsítottként kihallgatták – írja a police.hu.

Öt tő kábítószergyanús növényt találtak két műanyag vödörben a rendőrök hétfőn, Kaszaperen, egy ház melléképületében. A házban lakó 31 éves férfit és 22 éves nőt a rendőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. Mindketten elismerték, hogy korábban fogyasztottak kábítószert, ezt az elvégzett gyorsteszt eredménye is megerősítette. A rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellenük és a növények hatóanyag tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Lopás gyanúja miatt állítottak elő egy férfit a rendőrök hétfőn, Orosházán. Az 59 éves orosházi férfi hetekkel korábban egy lakatlan tanya ajtajáról lefeszítette a lakatot, majd az épületet átkutatta. Egy kézikocsit és több lécet, deszkát vitt el onnan. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfi ellen lopás vétség miatt büntetőeljárást indított. A lopott dolgokat a nyomozók lefoglalták tőle és visszaadták a tulajdonosnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában