bűnmegelőzés

2018.04.19. 16:53

Bűnmegelőzési tájékoztatót tartott a rendőrség Füzesgyarmaton

Tanácsadással, hasznos információkat tartalmazó kiadványokkal és díjmentes kerékpár regisztrációval várta a rendőrség az érdeklődőket április 18-án, Füzesgyarmaton.

Fotó: police.hu

A program 9 órakor kezdődött, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának szakemberei és a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei a Kossuth utcában, egy forgalmas üzlet előtt állítottak fel információs pontot. Minden korosztály számára ajánlották a lopások, csalások megelőzésének lehetőségeit, a rendőrség munkáját és elérhetőségeit ismertető kiadványokat, szórólapokat és válaszoltak a biztonsággal kapcsolatos kérdésekre – adta hírül police.hu.

Fotó: police.hu

Bemutatták a BikeSafe programot, amelynek adatbázisa segíti a kerékpárlopások megelőzését és felderítését. A rendőrök díjmentesen regisztrálták az érdeklődők kerékpárjait. Ezt követően, 13 órától a helyi művelődési házban lakossági fórumon tehették fel a városban élők a közbiztonsággal, bűnmegelőzéssel kapcsolatos kérdéseiket. Szó esett arról is, hogyan igazolja magát a rendőr, és mi a teendő, ha valaki bűncselekmény áldozatává válik.

A rendőrség rendszeresen szervez bűnmegelőzési tájékoztatókat, programokat. Kunágotán, a művelődési házban április 20-án, 9 óra 30 perctől vagyonvédelmi tájékoztatóval várják a helyieket. Ugyanezen a napon, 13 órától Dombiratoson, az önkormányzat épületében lesz bűnmegelőzési tájékoztató. A Magyardombegyházon és Kisdombegyházon élők pedig április 27-én, 9 órától a magyardombegyházi rendezvényteremben találkozhatnak a rendőrség képviselőivel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában