baleset

2018.02.21. 14:42

Villanyoszlopnak hajtott egy autós Sarkadon

Nekiment a villanyoszlopnak, a kerítés fogta meg – írták a Facebook közösségi portálon, egy sarkadiakat tömörítő csoportban egy hétfőn a városban, a Sarkadkeresztúri úton történt balesettel kapcsolatban. A felvételek szerint egy Audi tört össze.

L. B.

A rendőrségen lapunknak azt mondták: hétfőn 13 óra 45 perc körül villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. Az autót vezető férfi azt mondta: menet közben a kesztyűtartóból elő akart venni valamit, ezért tért le az útról, majd egy hirtelen kormánymozdulat után az oszlopnak csapódott.

Nem merült fel, hogy a sofőr ittasan vagy bódult állapotban ült volna a volán mögé. A mentők a férfit a helyszínen megvizsgálták, de nem sérült meg. Az áramszolgáltató munkatársai 14 óra 30 perckor érkeztek a helyszínre, és amíg a villanyoszlopot kicserélték, addig a rendőrök elterelték a forgalmat. Az összetört kocsit autómentő szállította el.

Fotó: Beküldött felvétel

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában