Elismerés

2018.01.28. 18:33

Kitüntették a bátor szarvasi tűzoltót

Bátorságukért, hősies helytállásukért vehettek át elismerést többen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon január huszonötödikén. Mellettük kerek születésnapjukat ünneplő kollégákat is köszöntöttek.

bekes.katasztrofavedelem.hu

Az ünnepség keretében Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója hősies helytállásáért ajándéktárgyat adományozott Bencsik Gábor tű. főtörzsőrmesternek, a szarvasi hivatásos tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjének is, aki január huszonharmadikán segített egy békésszentandrási tűznél – olvasható a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

Az éppen szabadnapját töltő főtörzsőrmester, miután meggyőződött arról, hogy a lakás tulajdonosa nincs veszélyben, kezében egy kerti slaggal behatolt az épületbe. A sűrű füsttel telített házba csak kúszva tudta megközelíteni a tűzfészket. Körülhatárolta és lefeketítette a tüzet, megakadályozva annak továbbterjedését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában