Békés vármegye

2024.03.11. 06:56

Legyen ma nálunk esernyő!

Mutatjuk, milyen időjárásra számíthatunk hétfőn Békés vármegyében.

Beol.hu

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Délelőtt szórványosan, délután többfelé várható eső, zápor, néhol zivatar is. Élénk lesz a DK-i szél. 13-14 fok körüli értékeket mérhetünk - olvasható a koponyeg.hu oldalon.

tavasz, időjárás, melegfront, eső

Melegfronti hatás érvényesül, jellemzően a fejfájással és a keringési betegségekkel élők viselik nagyon nehezen a felmelegedést. Elhúzódó fejfájásra a szívpanaszok jelentkezésére számíthatunk. Ezt tovább fokozzák a gyakoribb alvás problémák és a szél terhelő hatásai. Ilyenkor sokan éreznek szabálytalan szívverést, légzési nehézségeket, szédülést, fülzúgást, és gyakoribbak az emésztési problémák is. Sokan válnak figyelmetlenebbé, fáradékonnyá, gyakoribbak a lehangoltsági és szorongásos panaszok. Viszont akik kevésbé érzékenyek erre a meteogyógyászati helyzetre, érdemes a napközbeni napsütéses órákat és a példátlanul magas hőmérsékletet legalább egy séta erejéig kihasználni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!