Kereskedelmi és iparkamara

2024.03.15. 09:12

Bécsben jártak, a legújabb trendek nyomába eredtek

Az osztrák fővárost, azaz a Wohnen&Interieur nemzetközi lakberendezési, bútoripari és dizájnkiállítást, valamint a Ferien Messe nemzetközi turisztikai szakkiállítást vették célba azon az utazáson, amelyet a minap a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezett Bécsbe.

Licska Balázs

A kamara Facebook-oldalán közölték, hogy Ausztria legnagyobb és leglátványosabb lakberendezési expójára a vármegyéből negyvenen utaztak, akik egyebek mellett a bútor, a dekoráció, az uszodatechnika, a szauna, a jakuzzi, a nyílászáró, a padozat, a lambéria, a kandalló, a lakástextil, a bel- és kültéri világítótestek, a lakáskultúra, a szórakoztató elektronika, a belsőépítészeti legújabb trendjeit nézhették meg.

Mintegy negyvenen utaztak Bécsbe a kamara szervezésében. Fotó: Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Facebook-oldala

A Ferien-Messe pedig Ausztria legnagyobb utazással, turizmussal kapcsolatos kiállítása, amelyen a világ öt kontinenséről 175 kiállító képviseltette magát. Az expón utazási irodák, szálláshelyek, luxusutazások, buszos, hajós utak, kulturális célpontok, utazási biztosítók, éttermek mutatkoztak be többek között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!