Fejlesztés

2024.02.29. 15:04

Jól halad Gyulán a csónakázótó új partfalvédelmének kialakítása

Zajlanak a munkálatok a területen.

Papp Gábor

Dr. Görgényi Ernő kiemelte, a pontos, szerződésben meghatározott műszaki tartalom alapján több feladatot végez el a kivitelező. A munkálatok során lépcsőzetes partot alakítanak ki két szakaszon, összesen 68,4 méter hosszúságban.

csónakázótó, felújítás, gyulai, dr. görgényi ernő
A munkálatok során lépcsőzetes partot alakítanak ki két szakaszon, összesen 68,4 méter hosszúságban, a képen dr. Görgényi Ernő. Fotó: Petróczki Gábor

Megvalósul a betonba ágyazott terméskő partfal bontása és újraaépítése 57,6 méter hosszon, a Tószínpad előtti szakaszon, kőszórásos partfal kialakítása terméskövekből a fennmaradó szakaszokon, a csőkitorkolások betonburkolatának helyreállítása, a vár melletti cölöplépcső helyreállítása, a vár előtti sétány felújítása, stabilizer burkolat kialakítása 100 méter hosszon, 3 méter szélességben és a vár homlokzatvilágításának javítása a földkábelek cseréjével

A kivitelezés során megrongált sétányokat és zöldfelületeket természetesen helyreállítja a kivitelező a munkálatok befejeztével.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!