Iparkamara

2024.01.10. 16:20

Szerte a vármegyében segítették a fiatalokat a pályaválasztásban

Közzétettek egy térképet, hogy hány helyen találkoztak a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara pályaorientációs szakemberei a fiatalokkal az elmúlt évben. A térképen több települést jelöltek be Szarvastól Kötegyánig, Bucsától Battonyáig.

Licska Balázs

Szarvastól Kötegyánig találkoztak a kamara szakemberei a fiatalokkal, segítve őket a pályaválasztásban. Fotó: JóPálya – és a Tiéd? Facebook-oldal

Mint ahogy a kamara pályaorientációs közösségi oldalán írták, tartottak térítésmentes pályaorientációs foglalkozásokat, osztályfőnöki órákat, szülői értekezleteket, egyéni tanácsadásokat, találkoztak a diákokkal a pályaválasztási vásáron, közösen utaztak Budapestre, a Szakma Sztár Fesztiválra. Emellett a kamara vetélkedőt és alkotópályázatot hirdetett, tábort, céges és középiskolai látogatásokat szervezett – mindezt azért, hogy a gyerekek tudják, hogy milyen irányba tanuljanak tovább. Hangsúlyozták, hogy ezek lehetőségek ebben az esztendőben is adottak lesznek a fiatalok számára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!