NAV

2023.07.15. 14:50

Autócsodákra lehet licitálni az adóhatóság árverésén - galériával

Autókülönlegességeket árverez el a Nemzeti- Adó és Vámhivatal. Az igazi izomautók között most az oldtimer és a modern évek Ford Mustangjai, valamint egy Pontiac vár új gazdára – közölték a NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságán.

Licska Balázs

Forrás: NAV

Mint fogalmaztak, az igazi amerikai életérzést tudja kölcsönözni a következő tulajdonosának az a 60-as évek Mustangja, vagy az 1981-ben készült Pontiac Firebird, amire most lehetőség nyílik licitálni a NAV budapesti árverésén. Annak is akad választani való, aki inkább a modernebb autókat kedveli: a veterán aszfaltbetyárok mellett most egy 2018-as Ford Mustang GT szintén új tulajdonosát keresi. Teljesítményben egyiknél sincs hiány, mindegyiket egy 4500-5000 köbcentiméteres motor hajtja.

Az autócsodákra július 24-től négy napon át lehet licitálni a NAV árverési felületén. Az esemény előtt – július 17-én – személyesen is megtekinthetők a tengerentúli gyártmányok.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!