Beol podcast

2023.06.19. 10:33

Megbízható szakembert keres mindenki – a Beol.hu podcast vendége Lukoviczky György

A lakosság továbbra is vevő a jó szakemberek munkájára Békésben, Békéscsabán, ugyanakkor idősödik az iparosság, a mesterek átlagéletkora egyre magasabb. A megfelelő utánpótlás kinevelésében ők is közreműködnek, de azt tapasztalják, sokan pályaelhagyók lesznek, a könnyebb megélhetés reményében más területen igyekeznek elhelyezkedni. Többek között erről is szó esett a Békéscsabai Ipartestület minap tartott éves taggyűlésén békéscsabai székházukban. Nyemcsok László újságíró Lukoviczky György elnököt kérdezte.

Nyemcsok László

20200317 Békéscsaba Jelenleg 120 aktív taggal működik a Békéscsabai Ipartestület, a helyieken kívül kondorosi, kétsopronyi, újkígyósi, szabadkígyósi és dobozi mesterek is tartoznak a szervezethez. A minap újraválasztott vezetők kulcskérdésnek tartják a megfelelő utánpótlás biztosítását. Képen: Lukoviczky György, a Békéscsabai Ipartestület elnöke Fotó: Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre György

Podcast-csatornánkat az Apple-termékeiden bárhova magaddal viheted. Kövess minket ott, vagy a Spotify-on

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!