galériával

2021.07.25. 12:19

Sikeres aratónapot rendeztek Hunyán

Negyedik alkalommal rendezték meg a Hunyai Aratónapot szombaton. Hegedűs Roland polgármester hírportálunknak elmondta, bár idén nem a megszokott időpontban és kettő helyett csak egy napon tartották a programot, a céljuk ugyanaz volt, mint korábban: a hagyományok megőrzése mellett önfeledt kikapcsolódást biztosítani a településen élőknek és a hozzájuk látogatóknak.

P. G.

A programot Hegedűs Roland nyitotta meg, majd köszöntőt mondott az aratónap két fővédnöke prof. dr. Latocai János, az országgyűlés alelnöke és Dankó Béla országgyűlési képviselő. A polgármester átadta a vándorzászlót Hévízi Róbertnek, a Körös-szögi Civil Fórum Egyesület elnökének.

Prof. dr. Latocai János, az országgyűlés alelnöke /Fotók: Jenei Péter/

Ismét megrendezték a pogácsa- és süteményversenyt, gyermekműsort adott Hevesi Imre. Az önkormányzat és a Ótemplomi Szeretetszolgálat babgulyással vendégelte meg a megjelenteket, az ebéd ideje alatt Iványi László és Vaszkó Imre szolgáltatta a zenét.

Dankó Béla országgyűlési képviselő

Felléptek a hunyai óvodások, volt motoros felvonulás a Viharsarki Motoros Baráti Társaság közreműködésével, zenés műsort adott a Deja-Vu együttes, fellépett Soltész Rezső és Lagzi Lajcsi, a napot a SuperStereo műsora zárta.

 

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.beol.hu/gazdasag/helyi-gazdasag/ugy-kaszaltak-szarvason-ahogy-dedszuleink-tettek-4172141/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!