Szépségverseny

2024.04.11. 11:21

Újabb Tündérszép ragyogott kameránk előtt - videóval

Tovább folytatódott a Tündérszépekre jelentkező lányok fotózása. Mezei Virág nem először állt fényképezőgép elé.

Beol.hu

Mezei Virág rutinosan mozgott a fényképezőgép előtt

Számos felületen találkozhatunk a Tündérszépek szépségverseny hirdetésével. A Békés Vármegyei Hírlap és a Beol.hu versenyére eddig is szép számmal jelentkeztek itt élő, vagy itt tanuló hölgyek. Mezei Virág a Facebookot görgetve találkozott a felhívással, illetve egyik baratnőjétől - aki már a korábbi években részt vett versenyünkön - is hallott róla. Az orosházi szépségen látszott, hogy nem most először állt fényképezőgép elé. Bár régóta modellkedik, mégis nagyon megörült a telefonhívásnak.

- 15 évesen voltam először szépségverseny. Már egy ideje gondolkodtam, hogy újra elinduljak egy ilyen versenyen, mert nagyon tetszik ez a fajta modellkedés. Nagyon örültem, mikor felhívtatok, hogy újra meg tudom magam mutatni.

Mezei Virágról is fantasztikus képek készültek

Szettjeit úgy válogatta össze, hogy azokban igazán magabiztosan érezze magát, amiben a legjobb formáját tudja nyújtani. Virág mosolyogva érkezet a fotózásra és jókedve a fotózás végégig kitartott

- Nagyon jól, felszabadultan éreztem magam a fotózás alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy jelentkezzen, hiszen semmi veszíteni valójuk nincs. Mindig nagyon jó kis csapat alakul ki ezeken a versenyeken.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!