Tündérszépek 2024

2024.03.29. 09:07

Újabb négy versenyző állt kameránk elé - videóval

Ezen a héten sem tétlenkedett Bencsik Ádám és Dinya Magdolna, a Békés Megyei Hírlap és a Beol.hu fotóriporterei, hiszen folytatódik a zsűri által a megyei döntőbe juttatott Tündérszépek fotózása. Ne maradj le te sem, még vannak kiadó helyek! Váltsd valóra álmaidat, itt az ugródeszka!

Beol.hu

Javában zajlik a Tündérszépek 2024 szépségversenyre jelentkező lányok fotózása. Nem kisebb a tét, mint hogy kiderüljön, idén vajon kinek a fejére kerül fel a korona az országos döntőn, és ki indíthatja be egy modellszerződéssel karrierjét. Túl vagyunk több kör fotózáson, már hét ifjú hölgy állt eddig fotóriportereink kamerája elé, hogy elkészülhessen portfóliójuk.

Volt, aki már rutinosan pózolt a kamerák előtt és a lámpaláz legkisebb jele sem érződött rajta, míg más kezdetben kissé szégyenlősen állta a vakuk kereszttüzét. Az azonban mindenkiben közös volt, hogy mosolyogva, elégedetten és jókedvűen távoztak.

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Békés vármegye szépségei Csongrád-Csanád, valamint Bács-Kiskun hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!