Farm VIP

2023.12.23. 16:41

Sánta Lacit motiválta Rippel Feri – videóval

Sánta Lacit mindig motiválta a Farmon Rippel Feri, sajnálta, amikor kiesett. Hogy miért? Azt egy hosszú posztban írta le közösségi oldalán.

Beol.hu

Sánta Lacit mindig inspirálta Rippel Feri.

Fotó: Facebook/Sánta László

„Tudom, sokan ekézitek Ferit és talán egy része jogos is. Kemény és rendszerető ember, olyan, aki másoktól is ugyanezt a keménységét várja el. Nehezebben fogadja el, ha más állásponton vagy mint ő, makacs és emellett eszelősen kitart(ó)!  De egy jó ember! Félreértés ne essék, nem akarom megvédeni, nincs rá szüksége, felnőtt ember, felnőtt döntésekkel, amiknek viseli a következményét! Én csupán a vele együtt töltött farmi élet tapasztalatait mesélem el nektek, mert sokat jelentett nekem a jelenléte! Mindig motivált! Kitartóbb és erősebb lettem a társaságában, mert hihetetlenül hajtott, hogy tartani akartam vele a lépést! Közel tíz év van kettőnk között és olyan fizikai es mentális állapotnak örvend, hogy az irigylésre méltó!

Inspirált, amikor még a legelején az asztalt és a székeket gyártottunk, kitartásra sarkallt amikor a kockát tartottuk a lábunkkal, motivált amikor a kukoricás játékban majdnem kiköptem a tüdőmet, támaszom volt amikor a vállára állva felépítettük azt a hatalmas kocka tornyot, idegesített amikor nem hagyott nyugodtan birkát nyírni és bántott, hogy valamiért passzív és távolságtartó volt amikor a standokat építettük… Sokféle volt és nem mindig értettem vele egyet, de mindig jóbarát volt! És számomra ez volt a lényeg! Megtanultam őt érteni és elfogadni” – írta közösségi oldalán a színészi pályafutását Békéscsabán kezdő Sánta Laci.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!