Táncos

2023.12.25. 15:10

Molnár Sanyi bekuckózik karácsonykor

Molnár Sándor, a Sztárban Sztár leszek békéscsabai résztvevője elárulta, az idei lesz az első olyan karácsony az életében, amikor nem kell utaznia, végre hosszan a szeretteivel töltheti az időt.

dr. Nagy Szilvia

Molnár Sanyi

– Felhúzom a zoknimat, a köntösömet és nézem majd a tévét, a sorozatokat. Eszem, amennyit csak lehet, majd januárban fogyókúrázok. Két ételt imádok nagyon, a töltött káposztát kolbásszal, csülökkel, tejföllel, és a szintén kolbászos szűzérmét. Ezeket év közben is bármikor szívesen fogyasztom, de karácsonykor kötelezőek. Várom, hogy együtt legyen a család. Az ünnepkor bekuckózok, élvezem a fenyő illatát, a gyertyák fényét, a nyugalmat. Ez az a hangulat, aminek soha sem szabad kihalnia. Egyébként az utolsó napok őrült sürgés-forgását sem vetem meg, sőt, úgy vélem, megvan a varázsa, persze annak tudatában, hogy nemsokára hazaérek. A terveket elteszem jövőre. Nem lesz újévi fogadalmam sem, majd szépen sorra veszem a célkitűzéseket – részletezte a Molnár Sanyi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!