Zenekar

2023.11.22. 14:32

Szombathelyi adventi koncerttel zárja az évet a Dirty Slippers – videóval

A gyulai Lobó-Szalóky Lázár rendkívül sűrű és sikeres évet tudhat maga mögött. A Dirty Slippers zenekarral számos sikert értek el, amelyet még előttük Magyarországról senki: slágerlistákra kerültek Angliában és Ausztráliában, fontos nemzetközi zenei magazinok méltatták dalaikat, felvették első angol lemezüket a legendás Abbey Road-on, bemutatkoztak a Planet Rock rádióban, amely a legnagyobb brit rock zenei rádióállomás. Természetesen a hazai közönséget sem hanyagolták el, hiszen egész évben koncerteztek hazánkban, valamint prevenciós Suliturné programjukat is folytatják.

Beol.hu

Angliai sajtófotó a zenekarról. Fotó: El Fragotsis

Lázár a zenekari elfoglaltságai mellett sikeres rádió műsort is vezet, a Vajdaságban és Magyarországon is fogható Panda Rádió Premierrel minden szerdán és pénteken este 6-7 között várja a hallgatókat. Olyan kiváló vendégek és produkciók fordultak meg nála, mint az EDDA, a Margaret Island vagy éppen a Madách Színház kiválóságai, de riportot készített már a brit sikercsapattal a The Lathums-szal is néhány hete. 

Lázár az Abbey Road stúdióban. Fotó: Mike Banks

A Dirty Slippers zenekar szempontjából kiemelten sikeres idei évet Szombathelyen, az adventen zárják, szombaton 19 órától a Fő téren. 

Lázár erről részleteket is elárult a megkeresésünkre: 

– Nagyon örülök, hogy szépen tudjuk lezárni a 2023-as évünket, amely nagyon sikeres volt. Most szombat este Szombathely Fő terén játszhatunk – a zenekar története során első alkalommal – este hét órától. Várunk mindenkit egy különleges, adventi műsorral, amelyben régen nem hallott DS dalok is egy újragondolt változatban felcsendülnek majd és nem marad el egy-két meglepetés sem. Utána pedig decemberben még két Suliturné előadás is vár ránk: elsején Budapesten, nyolcadikán pedig Gödöllőn búcsúztatjuk az idei esztendőt.  Ezt követően pedig készülünk az ünnepekre és egy rövid pihenő után, teljes erőbedobással készülünk 2024-re!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!