Döntő

2023.07.01. 13:06

Közönségdíjas lett a Magyarok Világszépe versenyen az orosházi Mike Cintia

A Magyarok Világszépe szépségverseny döntőjét a Tisza-tavi strandfesztivál keretében rendezték meg pénteken éjszaka, 14 lány versengett a királynői koronáért.

Nyemcsok László

Mike Cintia a legtöbb közönségszavazatot kapta /Archív felvétel/

Döntőbe jutott az orosházi Mike Cintia is, aki a Blikk különdíját nyerte el, a közönségdíj több tízezer szavazat alapján dőlt el. Mike Cintia egy exkluzív hosszú hétvégét tölthet el majd egy ötcsillagos miskolctapolcai szállodában.  

A Magyarok Világszépe főszervezője a Békés vármegyei származású Fásy Ádám volt, aki már több mint három évtizede bonyolít le szépségversenyeket, és nem egynek adott otthont Békéscsaba is. A Magyarok Világszépe verseny királynőjének a diósdi Nánási Dorottyát, első udvarhölgyének Árki Dominikát, míg második udvarhölgynek Fekete Vivient választották meg.

Mike Cintia még a felkészülés során mondta el a Beolnak, hogy Orosházán járva, az emberekkel találkozva, beszélgetve érezte, tapasztalta, hogy az orosháziak szurkolnak, szorítanak neki, és ez bizonyára megmutatkozott a leadott közönségszavazatokban is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!