Orosháza

2023.03.04. 09:52

Norbi és Curtis beszedi a pénzt: nagyot szól a daluk – videóval

A mi Norbink– igen, Orosházán sokan így hívják. Pribelszki Norbiról ha beszélünk. Az extravagáns fiatal, a sokszínű, tehetséges színész, rapper, dalszerző most rukkolt elő új számával és videóklipjével.

Cs. I.

Curtis is beszállt Norbi videóklipjébe. /Fotó: Facebook/

„A mai nap fontos mérföldkő nekem, ugyanis életem első EP-jét elkészítettem, amiről az első dal ma droppol, méghozzá @curtis4ker barátommal, akit még gimiben a buszon oda-vissza hallgattam folyton, most meg közös dalt csináltunk. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a HOTBOX EP elkészülési folyamatában! Hálás vagyok az életemért!  2023, az én évem leszel” – osztotta meg a zenész közösségi oldalán a rajongóival.„ Leccgooo, szedjük be a pénzt!”

Egy nyilatkozatában pedig erről mesélt Norbi:

„Szerettem volna a lemezt színesíteni olyan emberekkel, akik barátok és akikre esetlegesen felnézek. Curtisnek voltam már koncertjén és nagyon elismerem őt. Az egyik legdinamikusabb, legszemtelenebb számom, a „Beszedem a pénzt” írásakor hiányzott egy verze, amiről egyből beugrott egy Attival való feat gondolata. Elküldtem neki a demót, röviddel később a felkérésemre hangüzenetben ennyit válaszolt „Na gyere, szedjük be a pénzt!”

A mérföldkőnek számító, április 13-án debütáló HOTBOX-szal az előadó olyan hiphopban utazó társakat is felkért, mint az X-Faktor-győztes Alee, aki szintén Békésből indult, a srác kevermesi.

 Az orosházi zenész már tizenévesen kipróbálta magát színészként. Még gimnazista korában (a szentesi Horváth Mihály Gimnázium diákjaként) nyert szereplési lehetőséget 2014-ben a Duna Televízión 2015 áprilisától bemutatott Egynyári kaland című minisorozatban, annak egyik legtöbbször visszatérő mellékszereplőjeként. Később, 2015 végétől a Barátok közt című szappanopera szereplője lett, ahol annak a Mayer Ottónak az alakítását bízták rá, aki időközben mellékszereplőből a sorozat egyik főszereplője lett. 2015-ben érettségizett, ezt követően felvételt nyert a Nemes Nagy Ágnes Színészképzőbe. Modellként is tevékenykedett, az Art Models Agency-nél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!