Toborzás

2023.02.19. 11:55

A gerendási színész után lánya, Fanny is angyalbőrbe bújik

Faragó Fanny, a gyönyörű fiatal hölgy, a gerendási Faragó család unokája is egyenruhába bújik. Ő annak a Faragó Andrásnak a lánya, aki az Angyalbőrben című ikonikus filmsorozat egyik főszerepét játszotta 1989-ben. Ám most, a lánya, a HMZrínyi Nonprofit Kft. munkavállalója, a Magyar Honvédség toborzókampányának egyik arca lett. Büszkék rá szülei.

Csete Ilona [email protected]

Fanny szülei büszkék lányuk döntésére

Forrás: BMH

Faragó András, s ahogy a művészvilág ismeri, Topy, vagyis a büszke édesapa, megosztotta közösségi oldalán, hogy Fanny egyenruhában is gyönyörű. A Kodolányi Egyetem média-kommunikáció szakán végzett hölgy azt csinálja, amit tanult és szeret: újságírással, film- és reklámfilm készítéssel, gyártásvezetéssel, szinkronizálással is foglalkozott, napjainkban pedig a Katonai Filmstúdió vezetőhelyettesévé nevezték ki. Nem áll tőle távol a mundér iránti vonzalom. Erről is mesélt a gerendási apuka, Faragó András, aki úgy véli, hajdan ő és társai, az Angyalbőrben című filmsorozattal csinálták meg a legnagyobb kampányt a katonaságnak.

Akkoriban mindenki ezt a sorozatot nézte, és szerintem sokakban meg is fogalmazódott, milyen jó élet a katonáké. Mi, színészek élveztük a szerepeinket. Családunkban ez a „reklámtevékenység” most folytatódik, a lányom, aki nagyon nyitott személyiség, élvezi a kihívásokat, szerepel a kampányfilmben. Fanny nagypapája, drága édesapám, mindig mondogatta az unokájának: vonulj be kislányom – sajnos ő már nem érhette meg ezt a pillanatot, de biztosan büszke lenne imádott unokájára

 – tette hozzá a színész.

Faragó Fanny élvezi a kihívásokat, ő a toborzókampány egyik arca 
Forrás: BMH

Faragó Fanny tehát magára öltötte az egyenruhát. A Magyar Honvédség által indított egyéves toborzókampány nyitórendezvényén hivatalosan is bemutatkozott a HM Zrínyi Nonprofit Kft. munkatársa, egyúttal a Magyar Honvédség frissen felszerelt önkéntes területvédelmi tartalékosa, valamint Pálinkás Szilveszter főhadnagy, az MH vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár katonája. A kampány „arcaiként” személyes beszámolóik, történeteik elmesélésével igyekeznek majd bepillantást engedni a katonaélet hétköznapjaiba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!