Békéscsaba / Videóval

2022.02.14. 18:09

Balázs Pali: bojkottálták a legújabb klipemet

Az idén negyedévszázados pályafutását ünneplő, kétszeres Fonogram-díjas énekes új klipjét az állítólagos pikáns jelenetek miatt bojkottálta az egyik videomegosztó portál. Balázs Pali értetlenül áll a történtek előtt. – Velem ilyen még nem fordult elő 25 év alatt – mondja.

beol.hu

/Fotó: Balázs Pali/

– Tény, hogy egy ismerkedési periódusban lévő pár életképeit igyekeztünk bemutatni, s ezek közül talán pikáns volt néhány, de úgy gondolom, ez még hitelesebbé tette a dal és a képi anyag harmóniáját – osztotta meg hírportálunkkal Balázs Pali.

Sorrendben ez a negyvenedik klipem. Az eddigi pályafutásom során ugyan voltak olyan videók, amelyeket ilyen-olyan okok miatt nem sugároztak  a zenecsatornák, de olyan, hogy szexuálisan túlfűtött okokra hivatkozott volna egy tévé, még soha. Pedig több, mint tíz helyszínen forgott a kamera, s néhány jelenetet kifejezetten erősnek találtak, különböző médiatörvényekre hivatkozva. Mint megtudtuk, sokáig a korábban beharangozott Valentin-napi megjelenés is veszélybe került, de mivel klipforgatáskor általában jóval több anyagot vettek fel, így a tiltott részeket pótolni tudták. A kompromisszumos, újravágott végeredmény ugyan eltér az eredeti forgatókönyvtől, de így is maradt benne olyan jelenet, ami megmutatja milyen az, ha egy hölgy és férfi között komoly vonzalom alakul ki.

Az Egyszer próbálj ki című vadonatúj dal klippje tehát mégis láthatják a rajongók Valentin-napon. A dal a március 8-án megjelenő, huszadik Balázs Pali-lemez címadó slágere is egyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!