Figyelem!

2023.08.04. 17:25

A várható rossz időjárás miatt műsorváltozás lesz a Paloznaki Jazzpikniken

Az időjárás-előrejelzés szerint komoly zivatarok várhatók, ezért a szervezők előbbre hozták a koncertek kezdési időpontját, hogy azokat zavartalanul megtarthassák.

MW

Közönség Rick Astley angol énekes koncertjén a 11. Paloznaki Jazzpiknik elsõ napján, 2023. augusztus 3-án

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

Az időjárás-előrejelzéshez alkalmazkodva korábban kezdődnek a koncertek pénteken a Paloznaki Jazzpikniken - tájékoztatták a szervezők az MTI-t pénteken.

Az időjárás-előrejelzés szerint komoly zivatarok várhatók, a szervezők weboldalukon és közösségi oldalaikon jelentették be; előbbre hozták a programban szereplő koncertek kezdési időpontját, hogy azokat zavartalanul megtarthassák.

Így pénteken a Nagyszínpad rendhagyó módon, 16 órától várja a piknikezőket Andrew J Warm-up szettjével. Új időpontban, 17.30-tól látható a pop-funk-jazz fusion alapú zenét játszó svéd trió, a Dirty Loops koncertje. Az elektronikus zene úttörője, a Thievery Corporation pedig 19.20-tól lép fel a MOL Nagyon Balaton Nagyszínpadon - közölték a szervezők.

A kisebb színpadok programjaiban is korábbi kezdés várható, a szervezők arra kérik a közönséget, figyeljék folyamatosan frissülő közösségi oldalaikat, ahol tájékoztatást adnak.

Ugyancsak a várható viharos időjárás miatt marad el a Magyar Nemzeti Múzeum és a Veszprémi Petőfi Színház "Egy csepp Itália a Balaton mellett - Baláca élménypark" című programja. 

Az augusztus 4-5-6-i színházi előadásokat új időpontban, augusztus 29-én és 30-án pótolják a Villa Romana Baláca ókori római villagazdaságban. Kedvezőtlen időjárás esetén, az előadások esőhelyszíne a Veszprémi Petőfi Színház lesz - írták a szervezők pénteki közleményükben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában