Krimi

2024.03.04. 19:57

Szörnyű vonatgázolás történt a vasútállomáson, a szemtanúk sokkot kaptak

A szemtanúk beszámolói szerint a férfit maga alá gyűrte a jármű.

MW

Illusztráció: Shuttertock

Szörnyű balesetről számolt be a Kemma.hu-nak az egyik olvasója. A tatabányai vasútállomáson várt a vonatjára, amikor észrevette, hogy távolabb, a peronon tűzoltók és mentők dolgoznak. A hír pedig hamar elért hozzá: egy férfi későn szállt le a vonatról, és maguk alá gyűrték a kerekek. A vonatgázolás mindenkit sokkolt.

vonatgázolás Tatabánya
Alig néhány méterre a várakozó utasoktól történt a vonatgázolás
Fotó: Olvasói  / Forrás: Kemma.hu

"A Tatabányai vasútállomáson egy férfi későn szállt le a vonatról, a vonat elindult, maga alá sodorta az embert és levágta térdből a lábát. Ott feküdt a sínen, még életben volt" − írta a Kemma.hu olvasója, aki egy fotót is küldött a tragédiáról.

A vármegyei rendőrség is megerősítette a szörnyű balesetet. Tájékoztatásuk szerint a 4-es vágányon gázolta el a későn leszálló férfit a vonat, amely levágta a  lábát. Egyelőre nem tudják, milyen eljárást fognak indítani az ügyben.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól a portál megtudta: hogy a balesethez a tatabányai hivatásos tűzoltókat is riasztották.

 

18 órakor érkezett a bejelentés a Tatabányai Hivatásos tűzoltókhoz a Tatabányai vasútállomáson történt balesethez. A tűzoltók segítettek a sérültet kiemelni a sínek közül a peronra, majd átadták a mentőknek

 − válaszolták a portál kérdésére.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában