Krimi

2024.02.20. 13:15

Kerekesszékében égett halálra egy fiatalember

Lakástűz volt Cigándon, csak az anya és az egyik gyermeke jutott ki.

MW

A tűzoltók találták meg a holttestet

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Menekültek a pokoli tűz elől Cigándon: egy kerekesszékes fiú elhunyt, anyja és testvére kórházban

Az áldozat már hosszú évek óta csak kerekesszékkel tudott közlekedni. A tragédia sokkolta a szomszédságot.

A házban hárman éltek, egy édesanya és két felnőtt fia. Kettőjük kijutottak a lángok közül, de a középkorú mozgássérült nem tudott. A fiú holttestét a tűzoltók találták meg az oltás után.

Két ember elhagyta az épületet, azonban egy lakó még a házban volt. A tűzoltók légzőkészülékben behatoltak az ingatlanba és kihozták a bent rekedt lakót. De az életét már nem lehetett megmenteni. A tűz az egyik szobát érintette, de a többi helyiséget is jelentős hő-füst és korom hatása érte

 – nyilatkozta a Tényeknek a rendőrségi szóvivő.

A híradó azt is megtudta, hogy a tüzet nagy valószínűséggel egy a kályhából kipattant parázs okozta. A mentők kórházba vitték az anyát és az életben maradt fiát.

Azonnal riasztottuk a közeli mentőegységeket, de sajnos egy férfi nem lehetett megmenteni. Egy nőt és egy férfit enyhe füstmérgezés tünetei miatt láttuk el és szállítottuk kórházba - nyilatkozta Győrfi Pál.

A környékbeliek a Tényeknek azt mondták, hogy az áldozat már hosszú évek óta csak kerekesszékkel tudott közlekedni. Övé volt az a szoba, ahol felcsaptak a lángok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában