Bulvár-celeb

2024.02.21. 22:00

Horváth Éva melltartó nélkül a gyerekmedencében?

Nem várt esemény miatt lett félmeztelen a sztáranyuka.

MW

A csinos modellel mindig történik valami

Fotó: Markovics Gábor

Horváth Éva videóján nem nehéz kiszúrni a középpontban bikiniben álló csinos modellt, ám a gigantikus vízmennyiséget a gyerekmedencében tartózkodókra borító dézsát jó eséllyel csak másodpercekkel később lehet észrevenni az amúgy lassított felvételen - írja a Metropol.

A videó a Splash Water Parkban, Balin készült, mivel a csinos modell párjával és két gyermekével huzamosabb ideje ott, Indonézia egyik legismertebb szigetén tartózkodik.

Mindig is imádtam a kis csobogós játszótereket, azt viszont soha nem értettem, ki az, aki tervez bele egy hatalmas dézsát, ami 2 percenként nyakon szeretné önteni a gyerekeket kb. 200 liter vízzel. Így persze egy perc nyugalma sincs az embernek. Volt olyan pont, ahol a szemüvegem és a melltartóm is repült. Ennek ellenére imádtuk

– írta Instagram-oldalán Horváth Éva, aki sajnos nem a fent említett jelenet videóját osztotta meg, hanem egy jóval szolidabbat.

Íme:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában