Bulvár-celeb

2023.12.19. 07:50

Meggyes Dávid máris továbblépett: egy szőke sportolónővel melegedett össze

Már nem kérdés: Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata véget ért. Sőt, egyértelmű bizonyíték is van arra, hogy a férfi már tovább is lépett.

MW

Stana Alexandra és Meggyes Dávid kapcsolata tökéletesnek tűnt, ám egyre több és egyértelműbb bizonyíték lát napvilágot szakításukról

Fotó: Bors / Bánkúti Sándor

Stana Alexandra és Meggyes Dávid szerelme nagy sajtóvisszhangot kapott, hiszen mindketten előző házasságukat hagyták hátra, hogy egymáséi lehessenek. Úgy fest, kettejük kapcsolatának is vége. Szandi a hírek szerint már az édesanyjához költözött, Dávidról pedig sokatmondó fotó látott napvilágot, egy szőke nővel piszézve – írja a Bors.

Bár a pontos részletek még nem ismertek, a jelek egyértelműek. Közös képeik szinte mind egy szálig eltűntek a közösségi oldalaikról. Ezenfelül Szandi lakáshirdetést adott fel: alighanem a szakítás és szétköltözés miatt kell új otthon után néznie. Ez persze csak spekuláció, ám Dávid esetében elég egyértelmű a nyilvánosságra került bizonyíték.

Szőke sportolónővel melegedett össze

A Reddit nevű fórumon egy felhasználó tette közzé Szandi lakáshirdetését, mint bizonyítékot a szakításukra. Egy névtelen kommentelő rögtön rátromfolt: egy lesifotót osztott meg Dávidról, amint egy szőke hölggyel, intim közelségben összeérinti az orrát. Mint kiderült, mindez a székesfehérvári karácsonyi vásáron történt, s az „ismeretlen” szőke hölgy nem is ismeretlen: elismert sportoló, akiről azt is tudni, hogy egy nagy biztosítási cég tanácsadója. Ez közös pont lehet Dáviddal, aki maga is biztosítási ügynökként tevékenykedik – igaz, egy konkurens cégnél.

A Bors teljes cikke IDE KATTINTVA olvasható!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában